​Fotostater udført af professionelle

Mangler du en professionel maler til at sætte fotostater op på væggen? Hos Ferslev Malerforretning tilbyder vi alt inden for malerfaget, og vi sætter gerne tapet og fotostater op for dig, der bor i området nær Aalborg, Svenstrup og Støvring. Fotostater er store stykker tapet med motiver, som leveres i mange forskellige designs og prisklasser. Vores medarbejdere er professionelle inden for faget og kan derfor hænge dem op – præcist og nøjagtigt.

Personlige og unikke fotostater

Hos Ferslev Malerforretning samarbejder vi med Mandrup Poulsen Tapeter og Tapetkompagniet, som er specialister inden for fotostater. Her har du mulighed for at designe dem lige netop, som du ønsker – for eksempel et familiebillede eller et landskabsbillede fra en rejse. Disse unikke fotostater vil give dit hjem personlighed samt tilføje et smukt og unikt udtryk. Du kan også bruge dem på børneværelset, hvor du eksempelvis kan overraske dit barn med en væg fyldt med barnets yndlings Disney Figur.

Altid fokus på kvalitet og præcision

Vi har seks dygtige medarbejdere, der står klar til at imødekomme dine ønsker. Vi udfører altid et korrekt og tilfredsstillende stykke arbejde - også ved ophængning af fotostaterne. Vores materiale er altid af høj kvalitet, så du vil få glæde af arbejdet mange år fremover.

Hos os har du mulighed for at se et stort udvalg af fotostater i mange forskellige, flotte designs. Hvis du ønsker at hænge fotostaterne op selv, kan du også få en nøje og grundig introduktion til hvordan du skal bære dig ad. Her er det en stor fordel, at du altid har mulighed for rådgivning og vejledning af en veluddannet og professionel maler, som har forstand på alt inden for faget.

Ønsker du at ophænge unikke fotostater eller få en professionel maler til det? Så er du altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud på telefon 22 31 60 36 eller på e-mail ferslevmalerforretning@gmail.com.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!​

Ring til os på 22 31 60 36

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag - Fredag:​

14.00 - 17.30​

Lørdag:

10.00 - 13.00

Følg vores hverdag på Facebook

​På vores facebook, kan du se de seneste billeder fra vores hverdag.

Du kan blandt andet opleve spændende og flotte billeder.

​Vi har over 472 følgere, som hver dag

kommenterer og er aktive på vores sociale forum.

​Kom med din mening om vores arbejde, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde ude på markerne.​

Vi glæder os til at se dig på facebook.

Firmainfo

Ferslev Malerforretning

​Hobrovej 768, 9230 svenstrup

​CVR: 34862702

Ferslev Malerforretning

Hobrovej 768, 

9230 svenstrup