Lagersalg​

Ferslev Malerforretning forhandler en lang række forskellige produkter indenfor malerfaget til dig, som ønsker selv at varetage malerarbejdet. Vi forhandler udelukkende de bedste kvalitetsprodukter, som vi også selv bruger i forbindelse med de maleropgaver, der udføres.

Alle produkter der forhandles er naturligvis miljøgodkendte, hvilket er din sikkerhed for at få ordentlige produkter i en sublim kvalitet.

Konkurrencedygtige priser og et bredt sortiment.

På samtlige produkter der forhandles i lagersalgsforretningen, vil du kunne finde gode og konkurrencedygtige priser. Vi forhandler et bredt sortiment af forskellige produkter, og du kan finde alt lige fra maling til pensler, malerruller, afdækningspap og meget andet.

Blandt vort store sortiment finder du desuden også tapet i et væld af varianter. Vi samarbejder med Tapetkompagniet, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig et bredt sortiment af produkter efter netop dit ønske og behov.

Såfremt det måtte ønskes, er vi naturligvis også gerne behjælpelige med at sætte tapet op for dig.

Få gode råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer

I forbindelse med dit køb af produkter er det altid godt at vide, at der altid er professionel og kyndig hjælp at hente, hvis dette skulle blive nødvendigt. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig i forbindelse med valg af materialer, så du kan være sikker på, at du får fat i de helt rette produkter til netop dit projekt.

Skulle du i forbindelse med processen få behov for assistance til selve malerarbejdet, er vi naturligvis også villige til at give en hånd med, så du er sikker på, at opgaven udføres korrekt og med det ønskede resultat.

Har du spørgsmål til vore produkter, eller ønsker du råd og vejledning, er du mere end velkommen til at give os et kald på 22 31 60 36.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!​

Ring til os på 22 31 60 36

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag - Fredag:​

14.00 - 17.30​

Lørdag:

10.00 - 13.00

Følg vores hverdag på Facebook

​På vores facebook, kan du se de seneste billeder fra vores hverdag.

Du kan blandt andet opleve spændende og flotte billeder.

​Vi har over 472 følgere, som hver dag

kommenterer og er aktive på vores sociale forum.

​Kom med din mening om vores arbejde, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde ude på markerne.​

Vi glæder os til at se dig på facebook.

Firmainfo

Ferslev Malerforretning

​Hobrovej 768, 9230 svenstrup

​CVR: 34862702

Ferslev Malerforretning

Hobrovej 768, 

9230 svenstrup