Malerarbejde i høj kvalitet og tilpasset dine behov​

Ønsker du, at professionelle, kompetente og erfarne malere skal udføre malerarbejde til dit kommende malerprojekt? Hos Støvring Maleren har vi altid fokus på at udføre malerarbejde i høj kvalitet, som passer til dine behov. Så hvis du er bosat i et område omkring Aalborg, Svenstrup eller Støvring, kan vi give en hjælpende hånd med i dit næste malerprojekt.

Vi tilbyder mange former for malerarbejde

Vi tilbyder mange forskellige former for malerarbejde til både store og små projekter. Så hvad enten dit private hjem trænger til en omgang maling, eller din virksomhed har brug for malere til et større projekt – så kan vi tilbyde dig et tilfredsstillende resultat.

Vi kan tilbyde vores assistance inden for:

  • Nybyggeri
  • Vedligeholdelse
  • Renovering
  • Samt andet malerarbejde

Vi disponerer over medarbejdere, som alle er kompetente og veluddannede inden for faget. Vores malere holder desuden altid, hvad de lover, så du trygt kan indgå aftaler. Støvring Maleren er ejet af maler Jan Thiemer, som blev udlært malermester i 1994. Han har nu seks ansatte, som bestræber sig på at udføre et godt og kvalitetspræget stykke arbejde.

Få råd og vejledning ved køb af materialer

Vi tilbyder ikke kun malerarbejde udført af professionelle – vi tilbyder også et stort udvalg af malerprodukter. Vi sælger nemlig produkter, så du selv kan komme i gang med dit næste malerprojekt. Her samarbejder vi med en række leverandører, som leverer holdbare kvalitetsprodukter. Vi tilbyder blandt andet maling fra Beck & Jørgensen, som har fået det nordiske miljømærke” Svanemærket”.

Hvis du skal i gang med eget malerarbejde, er vi altid klar på at give dig professionelle råd og vejledning omkring produkter, materiale med mere. Skulle du senere få brug for en hjælpende hånd med malerarbejdet, står vi selvfølgelig også klar.

Mangler du hjælp til malerarbejde? Så vil vi gøre alt for at leve op til forventningerne. Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan bruge kontaktformularen eller ringe til os på telefon 22 31 60 36.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!​

Ring til os på 22 31 60 36

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag - Fredag:​

14.00 - 17.30​

Lørdag:

10.00 - 13.00

Følg vores hverdag på Facebook

​På vores facebook, kan du se de seneste billeder fra vores hverdag.

Du kan blandt andet opleve spændende og flotte billeder.

​Vi har over 472 følgere, som hver dag

kommenterer og er aktive på vores sociale forum.

​Kom med din mening om vores arbejde, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde ude på markerne.​

Vi glæder os til at se dig på facebook.

Firmainfo

Ferslev Malerforretning

​Hobrovej 768, 9230 svenstrup

​CVR: 34862702

Ferslev Malerforretning

Hobrovej 768, 

9230 svenstrup