Ny indehaver af Støvring Maleren

Den 1. januar 2016 har Støvring Maleren fået ny indehaver, idet Ferid Kljunic har solgt Malerfirmaet til Jan Thiemer, der i forvejen driver Ferslev Malerforretning.

Jan Thiemer, der er uddannet i 1994 hos Bent Pedersen i Aalborg, har i årenes løb arbejdet med mange forskellige maleropgaver og kom i 2010 til Aarøes eftf. i Vejgård, lukkede i 2013. Dagen efter startede Jan egen virksomhed og har siden serviceret en bred kundeskare bestående af såvel boligforeninger og private som erhvervskunder.​

Med overtagelsen af Støvring Malerforretning vil Jan Thiemer videreføre virksomheden i samme spor som den tidligere ejer Ferid Kljunic og dermed et højt fagligt serviceniveau og kvalitetsarbejde. Ved overtagelsen af Støvring Maleren har Kim Nielsen, der er udlært og har arbejdet som malersvend i firmaet, valgt at fortsætte hos Jan Thiemer og dette er vi naturligvis glade for, fortæller Jan og fortsætter: ”Med overtagelsen af Støvring Maleren er vi nu alt i alt 6 ansatte i firmaet, hvoraf de to er mine sønner Sune og Ronni. Sune Thiemer er til trods for sin unge alder (22 år) første mand i firmaet, mens Ronni Thiemer er under uddannelse. Fælles for os er det, at vi sætter en ære i at levere et flot og holdbart resultat, der opfylder kundernes krav og forventninger og i de tilfælde, hvor det er nødvendigt med dokumentation til myndigheder eller andre, giver vi også dette i samarbejde med leverandørerne. I det daglige sætter vi en ære i, at vores forretning skal være en god arbejdsplads og vi har i den forbindelse et glimrende samarbejde med malerenes fagforening for at sikre et godt arbejdsmiljø, forklarer Jan Thiemer og fortæller videre: Udover malerarbejdet sælger Støvring Maleren/Ferslev Malerforretning også kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen, som firmaet også bruger i det daglige arbejde. Den dansk produceret maling fra Beck & Jørgensen har fået det nordiske miljømærke Svanemærket, og det Europæiske miljømærke Blomsten og dermed kan der leveres grøn maling i alle farver, til gavn for såvel miljøet som den enkelte kunde.

Få gode råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer

ved køb af produkter er det altid godt at vide, at der altid er professionel og kyndig hjælp at hente, hvis dette skulle blive nødvendigt. Vi er altid klar til at hjælpe dig i forbindelse med valg af materialer, så du kan være sikker på, at du får fat i de helt rette produkter til netop dit projekt.

Skulle du i forbindelse med processen få behov for assistance til selve malerarbejdet, er vi naturligvis også villige til at give en hånd med, så du er sikker på, at opgaven udføres korrekt og med det ønskede resultat.

Har du spørgsmål til vore produkter, eller ønsker du råd og vejledning, er du mere end velkommen til at give os et kald eller find os på facebook.

Som en yderligere sikkerhed for kunderne er Støvring Maleren/Ferslev Malerforretning også medlem af Danske Malermestre og der igennem en garantiordning, der sikrer kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Med overtagelsen af Støvring Maleren glæder vi os til at betjene såvel nye som gamle kunder i Støvring området med alt indenfor malerarbejde såsom inde- og udendørs malerarbejde ved såvel renovering som nybyggeri og hvor kunden kan forvente kompetent rådgivning og medinddragelse samt et fagligt godt stykke arbejde til den aftalte tid, slutter Jan Thiemer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!​

Ring til os på 22 31 60 36

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag - Fredag:​

14.00 - 17.30​

Lørdag:

10.00 - 13.00

Følg vores hverdag på Facebook

​På vores facebook, kan du se de seneste billeder fra vores hverdag.

Du kan blandt andet opleve spændende og flotte billeder.

​Vi har over 472 følgere, som hver dag

kommenterer og er aktive på vores sociale forum.

​Kom med din mening om vores arbejde, og se hvad andre kan fortælle om vores arbejde ude på markerne.​

Vi glæder os til at se dig på facebook.

Firmainfo

Ferslev Malerforretning

​Hobrovej 768, 9230 svenstrup

​CVR: 34862702

Ferslev Malerforretning

Hobrovej 768, 

9230 svenstrup